Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Április 24. 11:55, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Orbán Viktor a diákoknak: itt kell boldogulni, csak itt van magyar jövő

Orbán Viktor a diákoknak: itt kell boldogulni, csak itt van magyar jövő

A magyar szaktudással, szervezőképességgel és akarattal képesek vagyunk olyan országot építeni, ahol jó és jó lesz élni, dolgozni, családot alapítani és gyerekeket nevelni - mondta a miniszterelnök.

A diákokhoz fordulva a miniszterelnök azt mondta, ha körülnéznek a nagyvilágban - ami jó dolog - mindig érdemes hazajönni.

"Csak itt vagy otthon, csak ez a te hazád"- mondta a kormányfő, aki kiemelte: itt kell boldogulni, csak itt van magyar jövő.

Orbán Viktor köszönetet mondott minden, a magyar szakképzésben tiszta szívvel és odaadóan dolgozó pedagógus, mentor, szakértő munkatárs áldozatos munkájáért, és sok sikert kívánt a szakképzésben tanulóknak, tanáraiknak és családjaiknak.

Fotó: mti

Címkék: orbán viktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél